Gold Label

Introductie

Gold Label biedt u het beste substraten op de markt. Of u nu een voorkeur heeft voor een zeer vruchtbaar veensubstraat, een light mix of een hydro-substraat zoals coco of kleikorrels, of een mengsel hiervan. Gold Label transformeert uw gewas in goud. Al onze substraten zijn RHP gecertificeerd.

Maagdelijke Veensubstraten

Special Mix 

Ons vlaggenschip product Special Mix is al meer dan 20 jaar op de markt en geoptimaliseerd voor een vrijwel complete cyclus. Het is een rijk substraat met een unieke structuur voor een optimaal resultaat.

Special Mix Light

Als u liever zelf voedingsstoffen toevoegt, dan kiest u voor Special Mix Light. Het bevat dezelfde hoogwaardige ingrediënten en heeft dezelfde unieke structuur als Special Mix, met genoeg hoogwaardige voedingsstoffen voor een gezond begin voor uw gewas.  

Special Mix Custom  

Licht veensubstraat zonder perlite maar met toegevoegde coco. Perfect voor organisch kweken en recycling in de tuin.

Enkelvoudige Hydro Substraten

Coco

Gebufferd coco turf, de beste kwaliteit, RHP gecertificeerd. Een stabiel substraat op basis van de beste vezels van de kokos bolster.

Hydrocorn

Inerte kleikorrels met een unieke ruwe structuur voor een betere stabiliteit en wortelontwikkeling. Ontwikkeld voor de tuinbouw. De ideale kleikorrel voor uw hydroponische systemen.

Gemengde Hydro Substraten

60/40 Mix

Hydrocorn en Coco zijn een ideale match voor een hoge watercapaciteit, een lagere watering frequentie en betere worteling.

80/20 Mix

De voordelen van Hydrocorn en Coco in dit substraat zijn een snelle worteling, goede watercapaciteit en capillaire werking.