Gold Label

Additieven & Boosters

 In onze drie lijnen van voedingsstoffen gebruiken wij slechts 4 universele additieven:

Met deze toegevoegde componenten bent u in staat om uw gewas precies te geven wat het gedurende elke ontwikkelingsfase nodig heeft.

Gold Label Roots is een hoog geconcentreerde wortel en groei stimulator bestaande uit biologische extracten van zeewier, humuszuren en hoogwaardige aminozuren. Gebruik Gold Label Roots voor zaailingen en stekken gedurende de vegetatieve fase.

Gold Label Ultra Mg is een stikstof / magnesium additief voor alle groei stadia. Het bevat hoogwaardig magnesium chelaat wat uw gewas in een breed pH bereik gemakkelijk kan opnemen. Gebruik continu op inerte substraten en als aanvulling op veen en compost substraten.

Gold Label Ultra PK is een bloei additief op basis van geavanceerde polyfosfaten en sporenelementen in chelaatvorm. Gebruik in combinatie met alle Gold Label Basis Voedingsstoffen.

Gold Label Enzymes is een professioneel hoog geconcenteerd enzym additief op basis van natuurlijke enzymen. Gebruik Gold Label Enzyme één maal per week, 0.1 ml/liter of in overeenstemming met een voedingsschema.

Zuurgraad Aanpassen

Gold Label pH- is een universeel zuur voor het aanpassen van pH level. Voeg dit toe aan uw mix van voedingsstoffen, los de pH- in kleine stappen voorzichtig op en roer goed door elkaar voorafgaand aan het meten. Gebruik gedurende de vegetatieve en bloei periode.